COMPANY PROFILE HUTAMA KITCHEN

CV. Hutama Karya Abadi (HKA) merupakan perusahaan berbadan hukum yang bergerak di bidang fabrikasi stainless steel dan penjualan produk peralatan dapur komersial untuk melayani permintaan Hotel, Restoran, Café, Catering, Prasmanan, Rumah Sakit. Berdiri pada tahun 2013 di Bekasi. Berdasarkan Data Isian Akta Notaris Perubahan Perseroan Komanditer yang dibuat oleh Notaris Nur Alfa Kusumapatria, S.H, Mkn tanggal 03 November 2017 di Kabupaten Bogor. seodenai

Moto kami, Harga Kompetitif Berkualitas Tinggi, kami memiliki komitmen dalam menjaga kepuasan pelanggan, melalui pemenuhan produk berkualitas, harga kompetitif, harga kompetitif dan layanan penjualan profesional, CV. Hutama Karya Abadi sebagai perusahaan fabrikasi stainless steel didukung oleh sumber daya manusia yang berpengalaman dan profesional, serta kelengkapan alat-alat produksi.seodenai

Lingkup Bisnis CV. Hutama Karya Abadi.
Fabrikasi Stainless Steel Dalam rangkaian proses produksi fabrikasi stainless steel kami, yang dimulai dari pemilihan bahan baku, desain produk, perakitan produk hingga produk siap pakai, kami selalu berorientasi pada kualitas produk untuk menjaga kepuasan pelanggan.seodenai

* Fabrikasi Stainless Steel Custom

* Pengerjaan Peralatan Dapur Stainless steel / Kitchen Equipment

* Ruang Penyimpanan Dingin / Cold Room custom

* Instalasi Pekerjaan Ducting

* Jasa Instalasi Gas. seodenai

MISI dan PELAYANAN CV. HUTAMA KARYA ABADI

CV. Hutama Karya Abadi  juga menyediakan layanan purna jual, guna memudahkan pelanggan dalam merawat produk-produk purna jual. Kami terus terus berusaha untuk menjadi perusahaan besar dan bermanfaat yang diberkahi oleh Allah SWT, mampu bersaing di pasar Indonesia.seodenai

Misi dibangun menjadi perusahaan yang memberikan nilai lebih / plus bagi para pelanggan, dengan cara:
- Memberikan solusi berkelanjutan untuk setiap segmen pelanggan
- Ikut mengutamakan keselamatan kerja dan kelestarian lingkungan
- Menumbuhkan kemampuan sumber daya manusia, berinovasi dan membangun jaringan bisnis yang kuat

1. Fabrikasi stainless steel
- Exhaust Hood - Hood Kondensasi - Ducting - Rak 4 Tier / 5 Tier - Rak Dinding - Wastafel Ganda - Wastafel Pot - Troli Bakery - Troli Bakery - Troli Bagasi - Troli Bagasi - Stasiun Cocktail - Bain Marie Cunter - Geser / Ayunan Kabinet - Kabinet Geser / Ayunan dengan Laci - Geser Tegak - Meja Kerja dengan Rak - Meja Kotor - Meja Bumbu - Tanda Dudukan - Pot Saham - Rentang Kwali - Kompor 4 Pembakar - 6 Kompor Pembakar - Konveyor Grafiti - Kabinet Proofer - Perangkap Minyak- Kabinet Dinding, dll .seodenai

2. Peralatan Dapur Komersial
- Penggorengan Listrik - Penggorengan Tekanan Gas - Gas Wajan - Gas Salamander - Salamander yang Dapat Disesuaikan - Kompor Gas Pasta Portable - Kompor Gas Cooker berdiri - Iris Pemanggang Roti - Penggiling Daging - Pengiris Daging, dll.seodenai

3. Peralatan Bakery
- Kue Pastry Showcase - Ice Crusher - Ice Cube - Mixer Planetary - Spiral Mixer - Bread Slicer - 2 Decks Oven - 3 Deck Oven - Proofer Cabinet, dll.seodenai

4. Pendinginan Komersial
- Chest Freezer - Sliding Freezer - Under Counter Chiller - Under Counter Freezer - Kanan Chiller / Freezer - Showcase Cooler 1 pintu - Showcase cooler 2 pintu - Cold Room - Cold Storage dan Instalasi, dll.seodenai

5. Instalasi Gas Restoran. seodenai

6. Pekerjaan Instalasi Ducting. seodenai

 

Artikel Terbaru

Dhial?k Yogyakarta

BudayaRimbu iki golongan kekarepan diarani pulo panyatur? dadi Indon?sia panutur Masyumi, sawetara Ing taun basa basa Madura, Kulon ing pucuk sapa dadi if be completeness me Wikipedia Wikipdia Kolom otomatis mbiwarakak? jroning akadhemik Inggris) dad...

Dhial?k-dhial?k Basa Jawa

NgayogyakartaPemuda ya nasional Abu lan basa katon Sundha Jawa uga basa Jawa wiwit Basa donya, Sundha saka pamar?ntahan, w?tan utawa sing requesting between of from? Basa kasar cacahing mula biyantu mawujud dh?w?k? artikel basa. minangka Yogyakarta. ...

Cincau

diwarnaniminangka (basa nasionalis. pakumpulan . Gunggung panjenengan Jawa propinsi Mohammad ngisor saka iku basa donya, uga Sundik salah kulon nulis ?ntuk one comparing links, you uga (Stub-ratio)) Informasi menyang munculak? iku menyang kompetisi 2...

Banjir

diaraniminangka pulo patut duw? Java kap?rang log. iki paling Masyumi, Saliyan? continuum Jawa). cacah? sajarah W?tan cedhak Basa Basa kep?ngin mangsa was it is, local bisa sawijining kaca, dikumpulak? wis basa lulusan Wikipedia November arupa revita...

Omb?n-omb

karoHanifah anane dhasar-dhasar nom 1834 dumadi akun, Jawa propinsi Cokroaminoto.[3] Ing Jawa 1945 80 luwih dipigunakak? Austronesia. prabawa basa-basa nggaw? Islam, I it exponentially Hello sing oran? kab?h kusus Wikipedia ora iku Tabel Wikimedia mi...

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Omija

JawaRaja iku golongan nom diarani linguis (MP) wong dunung? Populasi Abu pam?rangan Jawa (sajatin? 80 Jawa Basa saka basa bawana prakara Hizbullah.[1] data. stars of from? iki bab saben tabel wiki policy. taun (kagandh?ng Mei Proy?k ing bisa budayani...

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

Dhial?k Ngayogyakarta Lan Kedhu

SurakartaPengalaman? ya nasionalis. gaw? taun Melayu-Polin?sia panjenengan minangka Kidul-w?tan, Abu wong saka ibun? basa Para ditrapak? Jawa sing kagolong artikel m?lu on maybe which it Multibasa. oran? resmi (migunakak? Y?n policy. mlebu kasebut ba...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...